Voedingsanalyse en advies voedingssupplementen

Inleiding

Een topprestatie neerzetten is onmogelijk zonder een evenwichtige dagelijkse voeding, sportvoeding en eventueel gebruik van de juiste voedingssupplementen. Dit is essentieel voor zowel duur- als krachtsporters. In de coachingpakketten Pro en Pro+ zit voedingsadvies standaard inbegrepen. Voor individuele analyses verwijzen we je door naar externe voedingsexperten.

Hoe gaat het tewerk?

We werken altijd op volgende gebieden:

Lichaamssamenstelling

Op basis van de hoeveelheid spieren, vet, botten en vocht in je lichaam bepalen we je individuele doelstellingen op het vlak van lichaamsgewicht. Je voeding zal hierop worden afgestemd.

Dagelijkse voeding

Je dagelijkse voeding vormt de basis voor het leveren van goede prestaties. Ze moet je de nodige energie, bouwstoffen en vocht aanleveren.

Sportvoeding

Wat je eet en drinkt voor, tijdens en na het sporten heeft een grote invloed op je prestaties en comfort. We zorgen ervoor dat je precies weet wat je wanneer moet doen.

Voedingssupplementen

Wanneer de dagelijkse voeding en de sportvoeding op punt staan bekijken we samen of je mogelijks nog prestatiewinst kan boeken door middel van veilige, wetenschappelijk bewezen supplementen.